X
Tussenstand DSE Obligaties
Jarig

Diangelo de Vlieger

Lara van Meer

2016-10-18 - Wedstrijdverslag JO19-2 (Nieuws)
+/-
Derby vvDSE JO19-2 tegen Unitas'30 JO19-4, 15 oktober 2016.

 

Vandaag stond de Derby JO19 tussen vvDSE en Unitas'30 op de planning. Vooraf aan de wedstrijd werden de spelers van de JO-19-2 (voorheen A2) getrakteerd op een heerlijke versnapering, verzorgt door Britt en Milou, beide dames spelers ook bij DSE en zijn nichtjes van Jasper, een van de spelers van de A2. De kleurrijke taart, voorzien van voldoende suikers, zou vandaag hard nodig zijn in de strijd tegen Unitas'30.

Voor de wedstrijd kon beginnen moest er nog een veld klaar worden gelegd. Naar wat zoekwerk werden 4 passende hoekvlaggen gevonden en werden de oefengoals verwijderd van het trainingsveld.

Door enkele geblesseerde spelers bij vvDSEJO19-2 hadden we voor vandaag versterking van Yves en Joep van de A1 en Stijn, de keeper voor vandaag, van de B2. Na het fluitsignaal begon DSE voorzichtig aan de wedstrijd. Unitas'30 bleek al snel fysiek sterker te zijn en maakte daar goed gebruik van. De 0-1 viel uit een counter van Unitas'30, ingezet na een corner van vvDSE voor de goal van Unitas'30. De aanvaller van Unitas '30 schoot vanuit rechts komend de bal scherp langs de keeper het goal in. Een klein kwartier later kreeg Unitas'30 een corner voor de goal van vvDSE die mede door de fysieke kracht van de tegenstander de goal werd ingelopen, 0-2.

In de rust moesten we afscheid nemen van Yves en Joep, die nog een wedstrijd te spelen hadden in Oudenbosch met vvDSE JO19-1. Ricky, Jeroen en Levy waren prima invallers, die er mede voor zorgde dat vvDSE sterker in de wedstrijd kwamen in de tweede helft. Helaas was er door Levy nog een ingreep nodig voor de goal van Stijn, waarbij de bal door de scheidsrechter op de stip ging. Einduitslag kwam hierdoor op 0-3. Al hoewel er in de tweede helft enkele kansen kwamen voor een goal van vvDSE, had ook Stijn met zijn verdedigers de nodige ballen voor de goal van vvDSE te verwerken. Al met al een spannende partij, waarbij de traktatie vooraf aan de wedstrijd de nederlaag tegen Unitas'30 nog enigszins draaglijk maakte. 

2016-10-18 - Nieuwjaars toernooi (Activiteitencommissie)
+/-
Op ZATERDAG 7 JANUARI 2017 houden wij weer voor aanvang van de NIEUWJAARSBIJEENKOMST ons 7 tegen 7 HENK BEUKELMAN toernooi.

HET TOERNOOI ZAL AANVANGEN om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Na het toernooi is er weer een gezellig samenzijn in de kantine om het jaar 2017 met vooral sportiviteit in te gaan.

Er wordt gespeeld met teams van 7 personen, teams die mee willen doen aan dit toernooi worden verzocht zich op te geven bij onderstaande personen via
de E-mail: brood153.1@kpnmail.nl en janvaniersel.1@outlook.com
Opgave voor ZATERDAG 17 DECEMBER 2016 dit i.v.m. Winterstop. Onder vermelding van : NAAM TEAM en CONTACTPERSOON met TELEFOONNUMMER.

Voor nadere inlichtingen kunt U contact opnemen met: Ad Brood 06-53308758 of Jan van Iersel 06-53335757

De activiteitencommissie.
2016-10-18 - Nieuw (Activiteitencommissie)
+/-
COMMISSIE OVERLEG

Op MAANDAG 19 DECEMBER 2016 commissie overleg in de bestuurskamer DSE.
Aanvang: 19.30 uur.

De activiteitencommissie
2016-10-18 - Kinder Bingo (Activiteitencommissie)
+/-
KINDER BINGO

Op WOENSDAG 21 DECEMBER 2016 wordt er een Kinder Bingo gehouden bij DSE.
Deze middag begint om 14.00 uur en zal duren tot ongeveer 16.00/16.30 uur
Verdere mededelingen volgen nog.

De activiteitencommissie
2016-10-17 - Scheidsrechters (Scheidsrechterscommissie)
+/-

Beste leden van vv DSE,

wij als scheidsrechtercommissie zijn op zoek naar scheidsrechters zowel binnen als buiten onze vereniging want op dit moment komen we op zaterdag scheidsrechters te kort die onze jongens en meisjes kunnen en willen fluiten in de leeftijd van 14 t/m 19 jaar.

mocht het zo zijn dat er weinig of geen reactie komt op ons verzoek dan betekend dit dat trainers/leiders zelf hun wedstrijd moeten gaan fluiten.

mocht je in je vriendenkring mensen hebben die op zaterdag een wedstrijd willen fluiten kunnen ze contact opnemen met onderstaande personen.


Met vriendelijke groet,

Ad en Ewart
Scheidsrechterscommissie

tel. Ewart 06 27 86 52 18
tel. Ad     06 11 16 33 97
2016-10-15 - Grote Clubactie Herfstvakantie (Nieuws)
+/-

Beste lotenverkoper van DSE ,

Wat goed dat jij meedoet aan de Grote Clubactie voor onze vereniging! Als jij super veel loten verkoopt in de herfstvakantie, maak je elke dag kans op een Intertoys cadeaubon van €20,-! Lees hieronder meer.

Herfstactie 2016: Win een Intertoys cadeaubon van €20,-! 
De Grote Clubactie vindt het leuk dat jij laat zien hoeveel loten je verkoopt in de herfstvakantie! Laat dat op een creatieve manier aan hun weten. Dat doe je als volgt:

  • Maak een creatieve foto(collage) of een leuk filmpje
  • Zet dit op Instagram of Twitter met #clubherfst
  • Je mag jouw filmpje of foto ook opsturen naar kids@clubactie.nl
  • Klaar? Dan maak je in de herfstvakantie elke dag kans op een cadeaubon van Intertoys (van €20,-)! Dagelijks maakt de Grote Clubactie via social media een nieuwe winnaar bekend.

Meedoen kan van maandag 17 oktober t/m vrijdag 28 oktober 2016. Wij wensen jou heel veel succes met de lotenverkoop in de herfstvakantie! Zet 'm op!

Met vriendelijke groet,

vvDSE

top

2016-10-14 - Toekomstontwikkeling van de club (Bestuur)
+/-

Beste DSE’ers,

Afgelopen seizoen is het bestuur benaderd door Internos om na te denken om toekomstig

samen te gaan. Dat verzoek hebben we toen naast ons neer gelegd. Afgelopen week is er opnieuw

een verzoek gekomen om dit binnen de club bespreekbaar te maken. Zoals het hoort zullen wij dit meenemen naar de ALV onder mededelingen van het bestuur. Wij willen met de leden  van gedachte wisselen over de ontwikkeling van de club.  Inmiddels hebben we meer dan 700 leden en de grenzen van de accommodatie komen in zicht.

Op 4 november verwelkomen we iedereen die mee wil praten over bovenstaande ontwikkeling.

 

Bestuur vvDSE

2016-10-08 - Buchel 90 jaar (Bestuur)
+/-

SPORTFEST BUCHEL!!

 

In het weekend van 22/ 23 Juli 2017 viert de SV Büchel haar 90 jarig bestaan.

Vanuit D.S.E. willen wij dit feest meevieren en willen daarom met een bus naar Büchel afreizen.

Vertrek is op vrijdag 21 juli en op zondagmiddag 23 juli vertrekken we dan weer vanuit Büchel.

Voorwaarde is echter dat we een volle bus moeten hebben, dus kunt u zich aanmelden tot 20 december.

Is de bus niet vol, dan gaat het niet door. De kosten zijn nog niet bekend, omdat we eerst willen weten of het doorgaat.

Ook proberen we een wedstrijd te regelen tegen de Alte Herren von Büchel!

Aanmelden kan bij Corné Lauwen via; voorzitter@vvdse.nl of 0653103707.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Corné Lauwen

 

2016-10-07 - Kunstgrasveld kan gewoon bespeeld worden (Bestuur)
+/-

Bericht vanuit de KNVB:


Beste voetbalvereniging,

Woensdag informeerden we iedere club al over de uitzending van Zembla waarin zij aandacht hadden voor de mogelijke gezondheidsrisico’s van de rubberen korrels, het zogeheten SBR-rubbergranulaat, in kunstgrasvelden. Naar aanleiding van die uitzending ontvingen we bij de KNVB vragen van verenigingen en signaleren we dat verenigingen (en andere betrokkenen) twijfels hebben over het spelen op dergelijke velden.

Vragen die wij goed begrijpen. Mede daarom hechten we er waarde aan jullie nogmaals te informeren en aan te geven dat uit eerdere onderzoeken van het RIVM niet gebleken is dat spelen op kunstgrasvelden gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. En dat de velden dus gebruikt kunnen worden om op te spelen en trainen. Wel staat de KNVB erop dat er op zeer korte termijn aanvullend onderzoek komt. Dit onderzoek, te verrichten door het RIVM, moet antwoord geven op de vraagstukken zoals die nu bij ons en onze leden liggen.

Maandag zitten we met partijen als de Vereniging Sport en Gemeente (VSG), het RIVM en andere organisaties rond de tafel om deze kwestie te bespreken en de vervolgstappen vast te leggen. We houden iedereen via de website van de KNVB en per mail op de hoogte van het vervolgproces. Dit bericht kan eventueel op de eigen website worden geplaatst om leden te informeren. We hopen iedereen zo voldoende geïnformeerd te hebben. Voor meer informatie kun je hierbij doorverwijzen naar berichtgeving op KNVB.nl.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

2016-10-07 - Halloween (Activiteitencommissie)
+/-
HALLOWEEN SPECTAKEL!!!!!!!

Op VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 wordt Halloween gevierd, ook bij DSE gaan wij dit vieren.
De jeugdleden van C t/m E en de meisjes C t/m E zijn van harte welkom op deze avond.
De organisatie heeft besloten de F-jes niet aan dit spectakel te laten deelnemen gezien de leeftijd.  
De Avond begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur.
Wij hopen op een zo groot mogelijke opkomst, en let wel het zal heel gezellig en leuk worden.
Het zal vooral leuk zijn als je in gepaste kleding komt echter dit is niet verplicht.

De Activiteitencommissie.

2016-10-05 - Party-Pack JO-9 cup (Nieuws)
+/-

Party-Pack JO-9 cup

 

Ook dit seizoen gaan wij met alle JO-9 kinderen spelen om de Party-Pack JO-9 cup.

Hiertoe gaan wij gedurende het gehele seizoen met alle JO-9 kinderen een 5-tal onderlinge toernooien spelen. Voor deze toernooien wordt gebruikt van 3 x een woensdagtraining, 1 x een zaterdagmorgen in de winterstop en 1 x een vooractiviteit voor een wedstrijd van Zondag 1.

De teams worden steeds wisselend samengesteld waarbij alle teams in een team zijn vertegenwoordigd. Er worden 6 teams geformeerd. Het aantal spelers per team is afhankelijk van het aantal spelers die meedoen. Het streven is er naar om 7 tegen 7 te spelen. Per toernooi spelen alle teams tegen elkaar en worden er dus 5 wedstrijden gespeeld die ieder 15 minuten duren. Een gewonnen wedstrijd levert 3 punten op, een gelijkspel 1 punt, wordt er verloren dan geen punt. Per toernooi wordt steeds per speler opgeteld hoeveel wedstrijdpunten er verdiend zijn. Per toernooi wordt vervolgens het aantal wedstrijdpunten bij elkaar geteld en volgt er een tussenstand die op de website wordt vermeld. Aan het eind van de 5 toernooien komt er een winnaar die dus uit ieder JO-9 team kan komen. Teneinde te voorkomen dat een keer niet kan worden meegedaan en daardoor wedstrijdpunten worden gemist, tellen de wedstrijdpunten van 4 toernooien mee. Indien alle toernooien wordt meegedaan, vervalt het minste resultaat. 

 

De uiteindelijk beste 3 krijgen een prijs en de winnaar daarnaast een wisselbeker. Iedere speler krijgt ook nog een aandenken. 

 

Omdat de toernooien ongeveer 1 ½ uur in beslag nemen dienen de spelers op de woensdagtoernooien uiterlijk om 17.15 uur aanwezig te zijn. De indelingen worden dan bekend gemaakt en kan het om 17.30 uur toernooi beginnen. De aanwezigheidstijden van het zaterdag- en zondagtoernooi volgen nog. Spelers dienen te komen in eigen trainingskleding.  

 

De toernooidatums zijn inmiddels vastgesteld en deze zijn in principe:

 

Woensdag 19 oktober a.s;

Woensdag 23 november a.s;

Zaterdag 14 januari 2017;

Woensdag 8 maart 2017 en

Zondag 9 april 2017.

2016-10-01 - Op zoek naar trainers/leiders (Jeugdcommissie)
+/-

Wij als JC team zijn nog hard op zoek naar :

- een keeperstrainer voor JO9 categorie (F)

- trainers/leiders voor de JO11-5

Lijkt het u leuk iets te doen binnen een van deze functies, laat het dan weten.

Sportieve groet

JC team


2016-09-14 - GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START (Nieuws)
+/-

Per 01-10-2016 start de grote clubactie weer. 80% Van de opbrengst gaat direct naar DSE. Het is dus de bedoeling dat we zoveel mogelijk loten verkopen! Eind september komen in het postvak van elk team de welbekende grote Clubactie enveloppen. Dan gaan jullie aan de slag. Verkoop zoveel mogelijk loten voor DSE!

Tot en met 23-10-2016 kun je de enveloppen inleveren bij je leider of in de bestuurskamer. Lees de informatie op de envelop goed en houd de schermen in de kantine, Facebook en de website in de gaten. Er zijn dit jaar weer mooie prijzen te verdienen voor het best verkopend lid, het best verkopend team (per categorie) en niet te vergeten voor het beste idee!

Want met de opbrengst van de grote clubactie willen we iets doen wat jij belangrijk vindt! Laat daarom je idee achter op de posters in de kantine en wie weet win je een mooie prijs!

Hoe meer loten DSE verkoopt, des te beter voor DSE. We hebben sponsoren bereid gevonden om voor de winnende teams een leuk uitje beschikbaar te stellen en voor de beste verkoper een leuke prijs. Jullie horen hierover snel meer.

Als jullie nog vragen hebben stel ze dan gerust!

Sportieve groet van de commissie Grote Clubactie,

Desiree Coremans, Gerriet Dekkers, Natasja Zijta, Rebecca Antens en Marjolein Pellegrino


2016-08-01 - Spelregelwijzigingen (Nieuws)
+/-
Kijk hier voor 'Spelregelwijzigingen voor spelers 2016/2017'
2016-06-17 - Fantastische stand obligaties (Nieuws)
+/-

Een paar weken geleden zijn we begonnen met obligaties uit te geven t.b.v. het opknappen van de oude kleedkamers. Inmiddels hebben we het fantastische bedrag bij elkaar van €25.000,=. DSE laat weer eens zien dat we een vereniging zijn waarin we gezamenlijk grootte hoogtes kunnen bereiken. Het uitgeven van obligaties gaat nog door tot aan de algemene ledenvergadering. Het gaat niet om de hoogte van het bedrag waarvoor men obligaties koopt maar om het meedoen om DSE nog positiever op de kaart te zetten in de regio.

Mocht u geïnteresseerd zijn vraag om informatie via penningmeester@vvdse.nl. Alle leden ontvangen binnen een paar dagen een mail waarin de informatie ook staat mbt de obligaties.

Meer informatie en een inschrijfformulier vind je hier.

Doe mee en samen zorgen we voor een mooie accommodatie waarin iedereen zich prettig voelt en waar het goed toeven is.

Alvast bedankt voor uw steun.

Sponsorcommissie.