• Algemene Sponsorinformatie

  Algemeen

  Om onze sportieve ambities te kunnen realiseren, heeft onze vereniging financiële middelen nodig. Deze worden verkregen uit contributies en kantine-inkomsten, maar voor een groot deel zijn wij afhankelijk van sponsoring. Op deze pagina vindt u de mogelijkheden van sponsoring bij VV DSE.

  U kunt hierbij denken aan sponsoring in de vorm van uw bedrijfsnaam en/of logo groot op de schermen in de kantine, op een bord langs het hoofdveld of op de tenues. Voor de hoofd- en subsponsors zijn zelfs speciale sponsorpakketten samengesteld. Alle sponsormogelijkheden treft u aan op deze pagina. In aanvulling hierop zijn uw eigen ideeën van harte welkom en bespreekbaar.

  Alle sponsors zijn tevens op deze pagina weergegeven. U als sponsor bent een graag geziene gast op ons sportpark. Daarom wordt u als sponsor regelmatig uitgenodigd voor diverse evenementen gedurende het seizoen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwjaarsreceptie, het jaarlijkse eindfeest of bijvoorbeeld een wijnavond waar gezelligheid en nieuwe connecties op doen hand in hand samen gaan.

  Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u deze mailen. Uiteraard kunt u hiervoor ook altijd terecht bij de leden van de sponsorcommissie.

  vvDSE heeft een meerjarig contract met kleding leverancier Uhlsport/Kempa. Dit betekend dat alle kleding welke in teamverband gedragen wordt namens vvDSE van Uhlsport/Kempa afkomstig moet zijn. Dit om uniformiteit binnen onze vereniging te bewerkstelligen. Tevens ontvangt vvDSE hiervoor een vergoeding van de leverancier. Het vvDSE logo kan alleen maar gebruikt worden met goedkeuring van de sponsorcommissie.


  E-mail
  sponsorcommissie@vvdse.nl

  Leden sponsorcommissie
  Bernice Stadhouders
  Desirée Cooremans
  Kees Goossens
  Max Platvoet
  Rob Hendrickx
  Ron Hofman
  Werner Martens
  Wouter Peeters