• Vele van jullie zullen het nog wel herinneren van vroeger: het DSE eindfeest is terug!

    Met nog enkele competitiewedstrijden voor de boeg, kijken we alvast vooruit naar het DSE eindfeest. Om het competitie seizoen goed af te sluiten organiseren we dit jaar bij DSE weer het alom bekende eindfeest. In het weekend van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni staat het VV DSE Piet Koevoets Jeugdtoernooi op de planning. Op zaterdag 1 juni zullen we dit feestelijke weekend gebruiken om bij DSE een BBQ en EINDFEEST te organiseren.

    De BBQ start tussen 18:00 en 18:30 en aansluitend zullen we onder het genot van een drankje het seizoen een mooie afsluiting geven. Om dit wat extra sfeer te geven is er gezorgd voor LIVE muziek. De alom bekende LUSTIGE 5 zullen deze avond spreekwoordelijk het dak eraf spelen. Tijdens de feestweek van vorig jaar hebben ze op vrijdagavond al bewezen een goed feestje te kunnen bouwen.

    De kosten voor de BBQ bedragen 12,50 euro per persoon en dient voor de BBQ voldaan te worden. Het is verplicht om je vooraf aan te melden voor de BBQ. Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de BBQ.

    Mocht je niet mee willen BBQ-en dan ben je uiteraard meer dan welkom om tijdens de feestavond mee te genieten van de gezellige sfeer en kun je dus gewoon (later) aansluiten.