• Beste DSE leden,

   

  Zoals jullie weten hebben we jaarlijks de Grote Clubactie die in september t/m november loopt. Hiermee halen we geld op om diverse projecten te kunnen realiseren welke onze vereniging beter maken.

  Samen met de Vriendenloterij brengt dit voor DSE jaarlijks €10.000,= op. Dit bedrag wordt gebruikt zoals aangegeven voor projecten maar ook om diverse zaken op niveau te houden. Hierbij valt te denken aan de ballen, kleding, kleedkamer onderhoud, afdracht gemeente huur velden, energie kosten etc. Maar ook de sinterklaasmiddag, paasmiddag, toernooikosten.

  Onlangs hebben we de tafeltennis tafel aangeschaft mede door de Grote Clubactie.

  Enkele jaren geleden zijn we begonnen met het verkopen van loten langs de deur. Afgelopen 2 jaar hebben we daarvoor in de plaatst de teamactiviteit gedaan. En uiteraard zijn er ook sponsorloten verkocht.

  Vanuit de vereniging zijn er vragen gekomen en wat opmerkingen over de manier en vorm van deze acties. Begrijpelijk want om ieder jaar hetzelfde te doen is niet leuk en vaak komt de organisatie op dezelfde mensen neer. Om deze actie te laten vervallen is geen optie want dat zou betekenen dat bijv. de contributie verder omhoog moet. Maar wat we ook gezien hebben de afgelopen 2 jaar waren heel leuke initiatieven van de teams zoals taart bakken, auto’s wassen, flessen inzamelen etc, etc. Hiermee werd een gezellig sfeertje neergezet waarvoor we ook van bezoekende verenigingen positieve reacties ontvingen.

  Maar nu is het  tijd om andere mensen de kar te laten trekken. Zodat er op z’n DSE’s nieuwe initiatieven ontwikkeld worden. Daarom de vraag aan jullie om zitting te willen nemen in de nieuwe groep die het komende jaar deze taak op zich wil nemen. Nu zul je denken dat is niets voor mij maar we hebben een diversiteit aan mensen nodig. Iemand die voor een groep kan praten, iemand die met de teams gaat praten, iemand die achter de schermen de voortgang bewaakt, en mensen die enthousiast meedoen en ideeën hebben en iemand die bijv. de online verkoop kan opzetten.

   

  Zeker in deze tijd waarin we allemaal een beetje onzeker zijn van wat het nieuwe jaar zal brengen hebben we jullie hulp nodig om dit voor elkaar te krijgen. Want ook DSE weet niet wat er nog aankomt. Dus kunnen we beter zorgen dat we dit positief oppakken. Wil je je alvast opgeven laat dit weten via info@vvdse.nl.

   

  Dus : Doe mee dan maken we hier samen een feest van.

   

  Op dinsdag 23 juni om 19.30 uur zijn wij bij DSE in de bestuurskamer om hier met jullie over te praten en misschien zelfs al wel om een groep samen te stellen.

   

  Alvast bedankt voor jullie steun.

   

  Bestuur DSE