• Donderdag 15 september werd dhr. Peter van Zundert, voorzitter van de Harold van Zundert Stichting verrast met een cheque van €1032,45. Deze werd hem overhandigd door de voorzitters van Internos, DSE en Unitas`30. Dit mooie bedrag werd opgehaald bij een vriendschappelijk "drieluik" tussen de eerste elftallen van de clubs. Deze wedstrijden werden georganiseerd bij Unitas`30 op sportpark De Lage Banken. Een mooie aftrap van het nieuwe seizoen!

    De Harold van Zundert Stichting werd 12 jaar geleden opgericht door familie en vrienden van Harold van Zundert. Een bekend en geliefd persoon in de Brabantse voetbalwereld die eind september 2009 bij een noodlottig ongeval om het leven kwam. De stichting heeft als doel om voor kinderen die op jonge leeftijd één of beide ouders hebben verloren mooie activiteiten en arrangementen te organiseren. Een mooi initiatief wat door onze clubs ook zeker omarmd wordt.

    Bedoeling is dat dit drieluik een jaarlijkse traditie wordt als aftrap van het seizoen en waar als mooie bijkomstigheid  plaatselijke goede doelen een steuntje mee in de rug krijgen. Volgend jaar zal de organisatie bij DSE liggen, zij bleken de sterkste in een ludieke wedstrijd "schiet de mascotte van de fiets" waar zij als sterkste uit de bus kwamen.