• ETTEN-LEUR - Het wordt hopelijk een gewaardeerde traditie: het jaarlijkse minitoernooi tussen de drie Etten-Leurse voetbalverenigingen. Op 19 augustus was de tweede editie van dit openingsevenement van het Etten-Leurse voetbalseizoen. Het leverde een fraaie cheque op voor Stichting Jeugdland.

  Een gezamenlijk toernooi om de onderlinge banden te verstevigen én om een lokaal goed doel te steunen. Dat is het ‘Drieluik Etten-Leurse Voetbalverenigingen’. Vorig jaar was vv Unitas de gastclub. Toen ging een deel van de opbrengst naar de Harold van Zundert Stichting. Dit jaar vond het toernooi plaats bij vv DSE. De zeer geslaagde en gezellige dag leverde een fraaie cheque op van € 1.000 voor Jeugdland.

  Extra steun voor Jeugdland
  ‘We vinden Jeugdland een prachtige organisatie die heel veel kinderen een mooie vakantie biedt. Alleen daarom al verdienen ze ons steun. Daar kwam dit jaar nog bij dat Jeugdland werd getroffen door een inbraak waarbij schade ontstond. We hopen dat deze cheque een beetje bijdraagt in het herstel daarvan. We wensen Jeugdland daar veel succes bij’, aldus Ron Hofman, voorzitter van vv DSE.

  Volgend jaar nieuwe editie
  Dit jaar werd de gastclub op een bijzondere manier geloot door voetballen te schieten op een rondfietsende mascotte. Voor volgend jaar ligt de plaats van het evenement voor de hand. ‘We gaan de Drieluik inderdaad in 2024 bij vv Internos organiseren’, zegt voorzitter Albert Reijlink. ‘En ook dan hopen we weer een mooi bedrag op te halen voor een lokaal goed doel.

  Bron: De Etten-Leurse Bode