• Beste DSE leden,

  N.a.v. de aangescherpte maatregelen welke de overheid gisteren heeft aangekondigd passen wij per woensdag 14 oktober het coronaprotocol bij vv DSE aan. Wij vragen iedereen zich strikt aan deze regels te houden. 

  • Alle officiele wedstrijden zijn de komende vier weken afgelast. Er zullen bij DSE ook geen vriendschappelijke wedstrijden / onderlinge toernooien plaatsvinden in deze periode. Het sportpark is dus in het weekend gesloten.
  • De kantine en kleedkamers zijn gesloten.
  • De trainingen voor de jeugd (tot en met de JO-17/MO-17) gaan vooralsnog gewoon door volgens het huidige schema. Ouders/begeleiders kunnen de kinderen afzetten bij de poort van DSE* en mogen het sportpark niet op. Wij vragen extra aandacht om ook buiten de poort 1,5 meter afstand te houden.

   * om drukte bij de poort te verminderen vragen we de ouders van JO9 (ma-wo) en JO11 (di-do) de kinderen op te halen bij Estafette (Olympiade 43). Wegbrengen is wel gewoon bij de DSE poort. Als de kinderen hun fiets achterlaten bij DSE kunnen de kinderen uiteraard wel bij de DSE poort opgehaald worden.
  • De trainingen van de senioren elftallen en de JO-19 gaan dus NIET door.

  Over twee weken zal er vanuit de overheid een evaluatie plaatsvinden. Mochten er n.a.v. deze evaluatie nog wijzigingen zijn in het coronaprotocol dan houden we jullie uiteraard op de hoogte. 

  Met sportieve en gezonde groet,

   

  Namens het Bestuur en het JC-Team