• Dag van de scheidsrechter

  Via deze weg willen we je graag attenderen op een bijzonder mooi online event. Op maandag 14 september organiseren we samen met ARAG de Dag van de Scheidsrechter voor alle scheidsrechters en voetballiefhebbers in Nederland. Het is een interactief, online programma die je gewoon vanuit je luie stoel kunt volgen en staat geheel in het teken van alle ontwikkelingen en actualiteiten rondom scheidsrechters en het nieuwe voetbalseizoen.

  Programma
  In de ruim een uur durende uitzending spreken Hélène Hendriks en Hugo Borst met diverse scheidsrechters over verschillende thema’s.

  • Zo spreken scheidsrechters Danny Makkelie en Kevin Blom over de ontwikkeling van het scheidsrechtersvak.
  • Worden de nieuwe spelregels besproken en de toepassing daarvan.
  • Wordt er met onder andere Shona Shukrula en Jeroen Manschot gesproken over het verschil tussen het fluiten van een mannen- versus een vrouwenwedstrijd.
  • En worden diverse vakspecialisten en scheidsrechters aan de tand gevoeld over het belang van mentaal en fysiek fit zijn.


  Via onderstaande link kun jij je aanmelden voor de Dag van de Scheidsrechter. Klik op de link, doorloop de stappen en zet na aanmelding het online event letterlijk in je agenda door op ‘Voeg toe aan agenda’ te klikken.


  Meld je aan  Wij kijken ernaar uit. Tot maandag!  Over de ARAG online dag van de scheidsrechter

  ARAG gelooft in samenwerken. Op technologisch en vakinhoudelijk vlak, maar bovenal maatschappelijk. Daarom is ARAG sinds 2011 hoofdsponsor en partner van de KNVB Scheidsrechters. Samen met de KNVB staan we voor het vergroten van het respect voor scheidsrechters en fairplay binnen het Nederlandse voetbal en binnen de samenleving.

  De scheidsrechter zorgt voor fairplay op het veld, ARAG als juridisch probleemoplossers zetten zaken recht binnen de samenleving. Met de ARAG Legal Tech Studio toont ARAG haar overtuiging van de toegevoegde waarde van nieuwe technologie. Daarom heeft ARAG zich ook aan het ARAG KNVB Replay Center verbonden. Videoarbitrage, oftewel Video Assistent Referee (VAR), is een nieuwe, door Nederland geïnitieerde, ontwikkeling die bijdraagt aan meer fairplay binnen het voetbal.