• De enkelverzwikking

  Een veel voorkomende blessure bij het voetballen is de enkelverzwikking. Dit kan komen door het verkeerd neerkomen na een sprong, door een oneffen ondergrond of doordat je van de tegenstander een schop/tik op de enkel krijgt.

  In het vierde nummer van "De Tip van de Sportvriend" gaan we in op de oorzaak, het oplossen en nog belangrijker het voorkomen van een enkelverzwikking. KLIK HIER om deze interessante en belangrijke informatie te lezen.
  Veel leesplezier.

  _______________________________

  In het kader van een gezond sportklimaat zal er 1 keer per maand aandacht gegeven worden aan voetbal specifieke onderwerpen die te maken hebben met blessurepreventie of goede zorg bij het voetballen. Deze maandelijkse rubriek heet "De tip van de sportvriend". De TIP van de Sportvriend wordt verzorgd door:

  Paul Wijdeven
  Fysiotherapeut centrumFIT te Etten-Leur / Verzorger selectie senioren DSE

   

  (Voor goed advies over de eventuele schade en/of het opbouwen van de voetbal relevante handelingen kun je altijd een bezoek brengen aan het sportspreekuur bij DSE op donderdagavond tussen 18:00-19:00 uur. Meld je aan voor deze of andere fysieke klachten via de mail: info@centrumfit.nl of paul@centrumfit.nl.)