• Zondag 19 mei 2019, een datum om toe te voegen aan de toch al mooie tijdslijn van onze vereniging. Het eerste elftal verslaat NSV met 4-1 en is hiermee KAMPIOEN van de vierde klasse. De promotie naar de derde klasse is een feit. Een uniek moment in de historie van onze club!!! Dit is dan uiteraard ook goed gevierd, vandaar ook dat dit bericht op de website iets langer op zich heeft laten wachten...

  DSE 1 - KAMPIOEN ! DSE 1 - KAMPIOEN ! 2

  Als eerste gaan uiteraard de felicitaties naar de volledige selectie en staf. Wat een prachtige prestatie van deze jonge groep spelers en trainer. Iedereen die betrokken is geweest heeft zich het gehele seizoen ingezet met uiteindelijk dit mooie resultaat.

  Als tweede feliciteren wij alle leden van DSE. Van de jongste tot de oudere jeugd, meisjes en jongens, senioren, vrijwilligers, supporters en alle andere betrokkenen. Wij zijn DSE en dat doen we met zijn allen!

  DSE 1 - KAMPIOEN ! 1

  Als laatste nog een speciaal dankwoord voor de mannen jongens van " The Blue White Army". Dankjewel voor de mooie aankleding van de kampioenswedstrijd en alle andere sfeeracties gedurende het seizoen!

  Foto's van de kampioenswedstrijd zijn te vinden op de Facebook pagina van VVDSE.

  Voetbal Journaal
  In de week voor de kampioenswedstrijd zijn er een aantal interviews gedaan door Voetbaljournaal onder de titel " Club van de week" met DSE leden. Mocht je deze nog niet gelezen hebben, het is een aanrader:
  Interview met Cas: klik hier
  Interview met Coen: klik hier
  Interview met Jeffrey: klik hier
  Interview met Fabian: klik hier
  Algemene verslag van de wedstrijd door voetbaljournaal: klik hier

  BN DESTEM
  Ook BN DeStem heeft een uitgebreid verslag van de wedstrijd gepubliceerd. Klik hier om dit te lezen.
  Op het twitterkanaal van BN DeStem Amateurvoetbal zijn diverse filmpjes terug te vinden, waaronder de mooie vrije trap van Kjell.

  Nogmaals iedereen bedankt voor de mooie dag en avond. We hopen dit feestje op 1 juni nogmaals te kunnen herhalen en zien jullie dan allen graag tijdens de BBQ en/of feestavond!!