• Grote Clubactie

  Dit jaar gaan we de Grote Clubactie groots aanpakken. We gaan proberen met ieder team minimaal € 150,00 bij elkaar te sparen. Van de opbrengst kopen we als DSE zijnde loten. 

  De afgelopen 2 jaar hebben jullie helaas niets van de opbrengst van de Grote Clubactie gezien. Dit heeft verschillende oorzaken. Dit jaar gaan we met elkaar sparen voor een heel nieuw terras, waarbij ook de speeltuin meegenomen wordt en een tafeltennistafel. Dus we nemen de opbrengsten van afgelopen jaren mee voor een ingrijpende verandering op ons DSE terrein, 

                                                        leuk voor IEDEREEN! 

  Hoe ga je dat geld bij elkaar sparen? Dat mag je zelf weten. Spaar lege flessen, was de auto's in de straat, doe wat klusjes. Bedenk het maar! Samen met je team, dat vinden we belangrijk en leuk! Als je met je team € 150,00 bij elkaar gespaard hebt, krijg je bonnen om met je team iets lekkers te halen in de kantine. De 3 teams die dit op de leukste manier doen, winnen een prijs. Hierover horen jullie binnenkort meer. Laat dus middels foto's op facebook (w DSE), instagram (#vvdse) zien wat je gedaan hebt en hoe je probeert dit voor elkaar te krijgen. Ook kun je foto's naar ons sturen, dan zullen wij ervoor zorgen dat ze geplaatst worden. Als je met je team € 150,00 bij elkaar gespaard hebt, komt dat natuurlijk duidelijk zichtbaar in de kantine te hangen! 

  Wat wij hopen dat jullie minimaal zullen verkopen: 

  JO7 categorie samen € 150,00 

  JO8 categorie samen € 150,00 

  JO9-1, 2 en 3 samen € 150,00 

  De rest van de teams per team minimaal € 150,00, ook seniorenteams! Als een bedrijf een SUPERLOT koopt, ontvangt het bedrijf wel gewoon loten. 

  Kan dus niet meer aan een team gekoppeld worden! 

  Als we dit met elkaar voor elkaar kunnen krijgen, hebben we een mooi bedrag bij 

  elkaar verdiend! 

   

  Alle prijzen die vallen op winnende loten, komen ten goede van DSE. 

   

  Rebecca: 06-23944915 

  Jacqueline: 06-29380352 

  Marjolein: 06-27863441