• BBQ en Feestavond

  Vele van jullie zullen het nog wel herinneren van vroeger: het DSE eindfeest is terug!

  Met nog enkele competitiewedstrijden voor de boeg, kijken we alvast vooruit naar het DSE eindfeest. Om het competitie seizoen goed af te sluiten organiseren we dit jaar bij DSE weer het alom bekende eindfeest. In het weekend van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni staat het VV DSE Piet Koevoets Jeugdtoernooi op de planning. Op zaterdag 1 juni zullen we dit feestelijke weekend gebruiken om bij DSE een BBQ en EINDFEEST te organiseren. 

  De BBQ start tussen 18:00 en 18:30 en aansluitend zullen we onder het genot van een drankje het seizoen een mooie afsluiting geven. Om dit wat extra sfeer te geven is er gezorgd voor LIVE muziek. De alom bekende LUSTIGE 5 zullen deze avond spreekwoordelijk het dak eraf spelen. Tijdens de feestweek van vorig jaar hebben ze op vrijdagavond al bewezen een goed feestje te kunnen bouwen.

  De kosten voor de BBQ bedragen 12,50 euro per persoon en dient voor de BBQ voldaan te worden. Het is verplicht om je vooraf aan te melden voor de BBQ via het onderstaande formulier. Mocht je niet mee willen BBQ-en dan ben je uiteraard meer dan welkom om tijdens de feestavond mee te genieten van de gezellige sfeer en kun je dus gewoon (later) aansluiten.

  Vrijwilligers:
  Er is dit seizoen besloten, vanwege teruglopend animo, geen vrijwilligersavond te organiseren. We zijn jullie niet vergeten en willen deze middag/avond dan ook gebruiken om hier een meer dan verdiend bedankje aan te geven. Jullie hebben via email een uitnodiging ontvangen voor de BBQ en we vragen dan ook vriendelijk om je via het onderstaande formulier op te geven. Mocht je onverhoopt geen email ontvangen hebben,  laat dit dan even weten aan iemand van het bestuur. De uitnodiging is persoonsgebonden. 

 • Inschrijven BBQ en Feestavond | 1 juni 2019