• Mededeling van het bestuur

  Beste DSE-ers,

   

  Het zal inmiddels bij iedereen duidelijk zijn dat het seizoen helaas ten einde is door de gevolgen van het coronavirus.

  De KNVB heeft besloten de competities te beëindigen, dit houdt ook in dat alle activiteiten van dit seizoen niet meer door zullen gaan.

  De maatregelen zoals ze nu zijn gelden tot zeker 28 april. Wij zullen de berichtgeving volgen voor de periode daarna. Mochten de maatregelen versoepelt worden zullen we bekijken of we het seizoen nog op een leuke manier invulling kunnen geven in de zomermaanden. Hierover zullen we te zijner tijd communiceren.

   

  Contributie:

  Natuurlijk komen er vragen binnen over de inning van de contributiegelden. Deze inning zal tijdens de corona-crisis doorlopen. Dit is statutair geregeld, bij een lidmaatschap is geen sprake van wederkerigheid van rechten en plichten. We zullen hier met zijn allen doorheen moeten komen, de inkomsten vallen grotendeels weg en er zijn nu eenmaal kosten die gewoon doorlopen voor de verenigingen. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

   

  Accommodatie:

  De komende tijd nu alles stil ligt op ons sportpark zullen we dit moment aanpakken om het een en ander nog op te knappen. Zo zal er een nieuw plafond gelegd worden in de kantine en zal de speeltuin opgeknapt worden zodat alles er weer netjes bij staat als we weer open mogen.

  Voor een aantal kleine schilderklusjes zijn we nog op zoek naar een schilder, mocht je interesse hebben meld je dan bij het bestuur. Dit kan via: info@vvdse.nl

   

  Voor nu wensen we iedereen veel kracht, sterkte en vooral een goede gezondheid toe in deze bizarre periode. Wij hopen jullie weer snel te mogen begroeten op ons sportpark.

   

  Mochten er nog vragen zijn horen wij dat graag. U kunt u ons bereiken via info@vvdse.nl

   

  Bestuur vv DSE