• Nieuwe maatregelen vanwege aangescherpte regels m.b.t. Covid-19

  Beste leden van vv DSE,

  Pfff, wij hadden deze maatregelen niet verwacht, jullie? We zullen ons weer aan moeten passen aan de aangescherpte regels. Maar het belangrijkste is dat we nog kunnen voetballen. Dus, we gaan ervoor, samen kunnen we dit, we gaan het samen doen.

  We willen als eerste benadrukken dat we verwachten dat iedereen zich houdt aan de regels en dus niet op het sportpark komt als je er niet hoeft te zijn.

  Alle standaardregels blijven natuurlijk gelden:

  Algemene uitgangspunten

  • blijf thuis bij klachten en laat je testen;
  • pas hygiëne toe;
  • houd 1,5 meter afstand;
  • werk zoveel mogelijk thuis;
  • vermijd drukte.

  Uitzonderingen op de 1,5 m

  • personen die een gezamenlijk huishouden vormen onderling;
  • de afstand tot kinderen tot en met 12 jaar: dus onderling geen afstand en ook van deze kinderen tot leden van andere leeftijdsgroepen;
  • personen t/m 17 jaar alleen onderling;
  • personen die sport beoefenen, voor zover het niet in acht nemen van een onderlinge afstand van 1,5 meter en dit de sportbeoefening in de weg staat;
  • personen met een handicap tot hun begeleiders of vaste mantelzorgers, voor zover zij zich niet met inachtneming van een afstand van 1,5 meter jegens hun begeleiders of vaste mantelzorgers kunnen ophouden.

   

  Naast alle standaard regels die blijven gelden willen we jullie het volgende meedelen:

  1. De kantine is tot nader bericht voor alle activiteiten gesloten;
  2. Tijdens trainingen mogen ouders het terrein niet op. Zij halen en brengen hun kinderen tot aan de poort.
  3. Bij wedstrijden zijn supporters van de thuisspelende ploeg NIET welkom, voor de uitspelende ploeg geldt een maximum van 6 begeleiders per elftal.
  4. Bij uitwedstrijden van jeugdleden (ook O19) vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd (informatie van de site NOCNSF verantwoord sporten);
  5. Als je een uitwedstrijd speelt, lees vooraf informatie op de site van de desbetreffende club zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  6. Een kwartier na de laatste training verwachten wij dat het sportpark leeg is;
  7. Zowel bestuurskamer als secretariaat is wel geopend in het weekend;
  8. Kleedkamers kunnen gebruikt worden, maar de doucheruimtes zijn niet beschikbaar er kan dus NIET gedouched worden.
  9. Zoals gewoonlijk verzorgen we wel ranja in de rust voor zowel de thuisspelende, als uitspelende ploeg, op te halen in de bestuurskamer;
  10. Je bent alleen op het sportpark als het nodig is. Als je een uitwedstrijd speelt, regel het vervoer dan het liefst buiten DSE, anders zorg je dat je zo kort mogelijk op het terrein aanwezig bent.
  11. We willen nog even extra aanstippen dat de materialen na de trainingen schoongemaakt moeten worden door de trainers. We hebben gemerkt dat dit niet altijd gebeurt!
  12. Op zaterdag is het sportpark open vanaf 8.30 uur!
  13. Bij gebruik van de kleedkamers bij de leeftijd van 18 jaar en ouder: maximaal 6 personen tegelijk in de kleedkamer.

  Lees vooral ook de algemene maatregelen welke door het NOC/NSF zijn opgelegd via de link https://nocnsf.nl/media/3499/protocol-verantwoord-sporten.pdf

  We hopen echt dat we er samen voor kunnen zorgen dat we het virus in kunnen dammen, daar zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor. Gebruik vooral je gezonde verstand!

  Wij zijn DSE, we kunnen dit, we doen dit!

   

  Sportieve groet,

  VV DSE

  Bestuur en JC Team