• Nieuwsbrief december

  Beste DSE’ers,

  Zoals in de nieuwsbrief van November werd aangegeven is er volop activiteit bij onze club. Zo is de jeugd weer begonnen met activiteiten op zaterdag wat heel erg Positief werd ontvangen door iedereen. Onderlinge wedstrijdjes, wedstrijden tussen categorieën, meisjes tegen de jongens etc. Iedereen was blij weer de groene mat op te kunnen. Deze initiatieven werden door leiders/trainers/coördinatoren samen met het JC-Team uitgevoerd.

  Ook werd de drukkerij Hendrickx cup weer opgestart voor de O8 en O9 met als laatste dag dit jaar 19 december. Er waren toernooitjes O14/O15, O16/O17/O19 tot 18 jaar, een O11 cup, en O13 cup hier werden de teams van een categorie gemixt. En werden er onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Zaterdag 12 december was er de funtraining mede georganiseerd door de stagiaires Finn, Freek en Tijn. De dames en heren selectie hebben deze dag mede invulling gegeven door het geven van trainingen aan de jeugd. De jeugd heeft deze dag als topdag omschreven en vinden het heel Positief dat de selecties deze trainingen hebben verzorgd. Deze topdag is zeker het herhalen waard.

  Achter de schermen heeft het technisch hart zijn vizier gericht op het nieuwe seizoen 21/22. Nadat Willem Lambregts heeft aangegeven als hoofdtrainer niet verder te gaan heeft men heel snel gehandeld met als resultaat dat Peter Sweres is vastgelegd bij DSE. Ook onze hoofdtrainer van de dames Peter Baan gaat nog een jaar door. Hiermee heeft DSE in een vroeg stadium duidelijkheid geschapen. 

  De normen en waarden commissie heeft de online Bingo georganiseerd wat zeer Positief opgepakt werd. Mede dankzij veel sponsoren konden we deze bingo houden. #wijzijndse 

  Tot onze spijt is erelid, Piet Koevoets ons ontvallen. Piet heeft vele decennia mede het gezicht van DSE bepaald. Ook tijdens de fundag is aandacht gegeven aan Piet zijn overlijden. Filmpjes kunt u vinden op facebook hiervan. 

  De dames van de Grote Clubactie hebben het voor elkaar gekregen om samen met nagenoeg alle teams het hele mooie bedrag van € 6.825, 20 bij elkaar te krijgen. Hiermee kunnen we het terras in het voorjaar vervangen. Straks na de winterstop gaan we met alle Teams het Led voetbal spelen. Tijdens deze avond worden ook de prijswinnaars in het zonnetje gezet.

  Zoals verteld in de nieuwsbrief van november zijn we met een verduurzamingstraject bezig. De zonnepanelen draaien inmiddels (ook zonder zon) en de materialen voor de led verlichting zijn besteld zodat hiermee in februari gestart kan worden. Met de gemeente zijn we in overleg over de kosten voor de komende jaren. Dit wordt waarschijnlijk pas duidelijker in het 1stekwartaal. 

  Door de ontwikkeling welke DSE heeft doorgemaakt is het op ons park steeds drukker geworden. De behoefte aan een parkmanager werd steeds duidelijker. Nu kunnen we melden dat Wim v. Keep deze functie op zich wil nemen. Hij gaat dit uiteraard niet alleen doen. Hij gaat een groep DSE’ers(en/of ouders) vormen welke samen ons park op en top gaan onderhouden. Nu hebben we al een paar mensen die hier aan meehelpen. Echter willen we de veiligheid en sociale controle ook naar een hoger plan tillen. Hier hebben we een aantal vrijwilligers voor nodig. Op alle avonden en dagdelen van het weekend zouden we vrijwilligers willen inzetten. Als bijv. 30 mensen zich aanmelden dan hoeft iedereen maar 1 avond in de 10 a 12 weken aanwezig te zijn. Opgeven kan bij Wim v. Keep 06-51660535.

  Ondanks de beperkte mogelijkheden zijn er toch heel veel initiatieven mogelijk zoals te lezen is. Wij hopen ergens in het 1ste kwartaal weer te kunnen gaan voetballen maar ja zekerheden zijn er momenteel niet. Langs deze weg willen we iedereen die zich de laatste maanden heeft ingezet om #wijzijndse in vulling te geven bedanken voor zijn/haar energie/ideeën. Want één ding is zeker het geduld wat we moeten opbrengen gaat volgend jaar van onze club een nog mooiere club maken (p.s. alle senioren moeten de brievenbus in de gaten houden)

  Wij wensen iedereen een rustige kerst en een gezond begin van 2021.

  Bestuur vv DSE.