• Nieuwsbrief november

  Beste DSE-ers,

  Door de huidige omstandigheden waarin we elkaar veel te weinig spreken, de ALV voorlopig is uitgesteld, hebben wij gemeend een nieuwsbrief te maken waarin we als bestuur diverse zaken de revue laten passeren. Zodat iedereen hier deelgenoot van kan worden.

  Ongeveer een jaar geleden zijn we het traject ingegaan van verduurzaming van onze accommodatie. Samen met diverse andere verenigingen binnen Etten-Leur en de gemeente zijn we nu in de uitvoeringsfase aangekomen. De zonnepanelen liggen inmiddels op het dak en worden een dezer dagen aangesloten.
  Zodra de subsidie akkoord is en dat zal in de komende weken duidelijk worden, starten we ook met het aanbrengen van ledverlichting op de huidige masten van de trainingsvelden.
  Langs veld B gaan we ook masten plaatsen zodat alle velden verlicht zijn en we dus een uitstekende mogelijkheid hebben om optimaal te kunnen trainen.
  Eventueel kunnen we hierdoor nog wat nieuwe leden verwelkomen.  Tevens worden de laatste klusjes gedaan in het pand zoals wat schilderwerk en het aanbrengen van diverse wand aankledingen.

  In de gehele accommodatie hebben we nu led verlichting en het plafond en bekabeling in de kantine is in zijn geheel opgeknapt. Zo is ook de gehele toiletgroep vernieuwd.

  Buiten het pand zijn we ook bezig om e.e.a. een facelift te geven. Zo zijn we met de laatste werkzaamheden van de speeltuin bezig en hebben we op het park ook andere voetbalmaterialen aangebracht.

  De speeltuin is mogelijk gemaakt in samenwerking met sponsoren en natuurlijk door de opbrengst van de Grote Clubactie afgelopen jaren.
  Ook de aangeschafte tafeltennistafel krijgt binnenkort zijn definitieve plek. In het voorjaar hopen we het terras te kunnen vernieuwen vanuit de Grote Clubactie opbrengst die nu al fantastisch is.

  Dit zijn allemaal positieve ontwikkelingen welke onze vereniging naar een mooie toekomst brengt. DSE is een gezonde vereniging maar door de huidige omstandigheden krijgen wij ook de nodige klappen. Gelukkig hebben wij trouwe sponsoren en betaalt iedereen netjes de contributie hierdoor zijn wij instaat onze verplichtingen na te komen. 

  Dit is een groot compliment aan iedereen die DSE een warm hart toedraagt. Maar er wachten ons nog diverse uitdagingen. Hoelang blijft de horeca dicht wat voor DSE een zeer grote inkomsten post is? Wat gaat de gemeente doen(zij hebben forse kostenstijgingen opgenomen in hun begroting voor de sportverenigingen)? Een ding lijkt wel zeker; de kosten voor de verenigingen gaan stijgen.

  Alle geledingen binnen onze club zijn achter de schermen druk bezig om DSE nu en voor de toekomst zeker te stellen. Zo is het JC-Team doende om deze periode alle jeugd aan het voetballen te houden en langzaamaan komen er ook wat voetbalactiviteiten aan in het weekend.
  De sponsorcommissie is bezig om het aantal sponsoren te vergroten en met de huidige shirt sponsoren gaat gesproken worden om door te gaan.
  De activiteitencommissie staat te trappelen om hun ideeën voor nieuwe activiteiten te kunnen uitvoeren en de horeca afdeling wil het liefst weer voor iedereen de drankjes en hapjes verzorgen.

  Kortom DSE is klaar voor de toekomst op alle facetten alleen moeten we gezamenlijk de komende maanden door zien te komen. Als er leden zijn die ideeën hebben om in deze periode iets bij te dragen of voor de toekomst van DSE dan komen we graag met jou in contact.
  Immers DSE bouwen we samen.

  Namens het bestuur willen wij iedereen bedanken die zich op wat voor wijze voor DSE inspant en wij vertrouwen er op dat we samen Positief uit deze periode gaan komen.

   

  Bestuur vvDSE