• UPDATE: 15-11-2022

  Beste leden,

  Nog even en dan gaat de Jumbo voetbalplaatjes actie van start. Voordat we met de actie starten hebben wij jouw hulp nodig! We moeten namelijk toestemming hebben om je op de foto te zetten. Wil je dus mee doen aan de voetbalplaatjes actie? Dan vragen wij jou (of je ouder of verzorgers) om het formulier via deze link https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/DSE in te vullen en toestemming te geven. Geef je geen toestemming dan komt je plaatje niet in het boek.

  Jeugdleden (inclusief selectie heren/dames)

  De jumbo voetbalplaatjes actie is bedoeld voor de jeugdelftallen. Niet alleen alle jeugdelftallen mogen op de foto maar ook de trainers en de leiders van deze elftallen.

  Nu vraag jij je natuurlijk af maar wanneer kan ik dan op de foto? Bij DSE komt in de avond van woensdag 23 en donderdag 24 november een fotograaf langs om iedereen persoonlijk op de foto te zetten. De indeling voor de foto’s zal snel bekend gemaakt worden.

  Wij vragen je wel om op deze trainingsavonden je wedstrijdkleding mee te nemen om mee op de foto te gaan! Om helemaal goed op de foto te gaan is het belangrijk dat de boordjes recht en netjes zitten, het shirt zoveel mogelijk kreukvrij is en bij voorkeur geen andere shirts onder het DSE shirt!

  Om je persoonlijke album nog mooier te maken zijn wij op zoek naar sfeerfoto’s van ieder team die de achtergrond van de pagina’s vullen. Deze sfeerfoto’s mogen door de teams zelf aangeleverd worden. Deze sfeerfoto’s moeten van hoge kwaliteit zijn (minimaal 2MB) zodat we die ook pagina groot kunnen afdrukken. Lever de sfeerfotoʼs bij voorkeur als liggend formaat aan. Staande sfeerfotoʼs zijn erg lastig in het album in te voegen! De foto’s mogen gestuurd worden naar jc-team@vvdse.nl.

  Als laatste zoeken wij nog enkele jeugdleden die niet alleen op een voetbalplaatje komen maar ook tijdens de promotie DSE vertegenwoordigen. Dit wil zeggen dat Jumbo je foto kan gebruiken als onderdeel van de promotie. Te denken valt hierbij aan posters, spandoeken, flyers, gangpadborden in de supermarkt en PR-stukken in de lokale pers. We zoeken hier 8 jeugdleden voor.

  Senioren

  Om bij de voetbalplaatjes actie de gehele club te betrekken willen wij ook een teamfoto van de seniorenelftallen opnemen in het verzamelalbum. Wij vragen daarom ieder seniorenelftal om voor 30 november een teamfoto aan te leveren. Deze teamfoto’s moeten van hoge kwaliteit zijn (minimaal 2MB) zodat we die kunnen afdrukken. Deze ook graag mailen naar JC-team@vvdse.nl met vermelding van het team. Graag ook allemaal even toestemming geven via https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/DSE

  Heb je nog vragen?  Stuur dan even een mailtje naar JC-team@vvdse.nl

   

  Eerder Bericht 04-11-2022:

  DSE – PLAATJES SPAREN BIJ JUMBO ETTEN-LEUR

  Jumbo Etten-Leur heeft DSE benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel DSE leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere DSE-leden zijn vanaf 18 januari 2023 verkrijgbaar bij Jumbo Etten-Leur. DSE ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

  Aangezien er beperkte ruimte is in het boek is ervoor gekozen om alleen de jeugdleden binnen onze club mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

  Op woensdag 23 en donderdag 24 november zal een professionele fotograaf de jeugdleden bij onze club komen fotograferen. Wanneer je met jouw team verwacht wordt, laten we z.s.m. weten.

  Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

  Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

  Wil je dit makkelijk online doen ga dan naarhttps://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/DSE

  en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

  Wil je gewoon schriftelijk toestemming geven download dan hier het formulier en lever dit in bij DSE of neem het mee op de fotodagen.