• Tour Club DSE is vorig jaar ontstaan door het aansluiten van onze voorzitter Corne Lauwen. Met drie fietsers  konden we ons toen wel een Tour Club noemen. Inmiddels is de groep uitgegroeid tot 5 man en hebben we al vele kilometers in de benen zitten. In principe gaan we elke zondagochtend fietsen. We fietsen dan gedurende een uurtje of 4, 5 zo'n 100 km. Uiteraard hebben we een tussenstop met koffie en appeltaart. 

  Voor DSE'ers die het voetballen vaarwel gaan zeggen of reeds gestopt zijn  is fietsen een heel mooi alternatief. Samen met zwemmen is fietsen een van de beste sporten om het lichaam fit te houden. We hopen dan ook dat er vele aan zullen sluiten.

  Wat rijden we zoal : *Zeelandbrug

                                *Sevais Knaeven tocht

                                *De speer van Rijsbergen

                                *De elfstedentocht

  Elke week rijden we een andere route. We hebben diverse specialisten in het peleton die hun best doen om mooie tochten uit te stippelen. Het peleton wordt ook gesponsored door Kees Goossens Bouwbedrijf, Transport bedrijf Lauwen en Clupshop.

  Ook hebben we een taakverdeling: *Kopman is natuurlijk onze voorzitter Corne Lauwen. Wegkapitein is Corne Ossenblok. Ron Hofman houd de vaart er een beetje in vooral na de pauze. Jack Lauwen beheerd de boardapperatuur om de ritten vast te leggen en Martijn Neven trekt de sprintjes aan als we omhoog gaan bij de viaducten bij gebrek aan bergen. 

  Aanmeldingen en informatie  kunnen gedaan worden bij bovengenoemde renners.