• VV DSE vrouwen 2 is op zoek naar een nieuwe trainer.

  Heb jij belangstelling om een vrouwenteam te trainen? En heb jij ambitie om je verder te ontwikkelen als trainer(ster)? Dat zou top zijn! Wij hebben dan mogelijk een interessante functie voor jou!  VV DSE is op zoek naar een trainer(ster) voor vrouwen 2.

  Per direct zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer(ster)voor ons één na hoogste Vrouwenteam, uitkomend in de 2e klasse maar met doorgroeimogelijkheden. Wij zoeken een ambitieuze en gedreven trainer(ster). Onze voorkeur gaat uit naar een trainer(ster) die een duidelijke voetbalvisie heeft, iemand die buiten de gebaande paden durft te treden, kortom iemand die vernieuwing brengt.

  Wij zoeken iemand die in staat is een hecht team te smeden, die een luisterend oor heeft voor de meningen die leven in de groep, maar uiteindelijk vanuit zijn of haar eigen overtuiging keuzes maakt en die helder communiceert. De trainer(ster) streeft door middel van gevarieerde trainingen naar betere teamprestaties maar is ook in staat individuele speelsters beter te maken.

  Jouw taken
  - Twee keer per week de training verzorgen
  - Coaching tijdens de wedstrijden
  - Afstemming met trainers(ster) van andere teams en de assistent-trainer(ster) over de wedstrijdselectie, ontwikkeling van spelers, et cetera.
   
  Wat verwachten wij van jou? 
  - Betrouwbaar, open en eerlijk
  - Communicatief vaardig
  - Inlevende persoonlijkheid
  - Tactisch inzicht en hierin snel kunnen schakelen
  - In het bezit van de benodigde KNVB licentie of bereid om deze te behalen
   
  Wat mag je van ons verwachten? 
  - Gedreven en gemotiveerde voetballende vrouwen
  - Goede trainingsfaciliteiten en –materialen
  - Een passende financiële vergoeding
  - Een gezellig club en een fantastische voetbalomgeving!
  - Het behalen van de trainers licenties op kosten van de vereniging behoort tot de mogelijkheden.

  Wij bieden de mogelijkheid om te werken op hoog niveau. Presteren is belangrijk, maar plezier is minstens zo belangrijk binnen onze club. Heb je interesse en kom je graag met ons in gesprek? Stuur een korte motivatie en je CV naar micheloomen@hotmail.com. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen via dit e-mailadres.