• VOETBAL.nl app zichtbaarheid / pasfoto

  BEPAAL ZELF HOE ZICHTBAAR JE BENT, PAS JE PASFOTO AAN. ZIE JE KINDEREN IN DE APP

  Binnen Voetbal.nl - jouw onmisbare teammaat - bepaal je zelf de zichtbaarheid van je account. Via Instellingen kun je altijd je eigen zichtbaarheid bepalen en aanpassen.

  Binnen de Voetbal.nl app en website kan het zijn dat je, als KNVB-lid, op verschillende plekken zichtbaar bent met je naam en eventueel foto. Wanneer je lid wordt, wordt jouw naam en foto nooit getoond aan anderen, tenzij strict noodzakelijk.

  Echter loont het om jouw zichtbaarheid aan te passen, zodat je niet meer als 'Afgeschermd' te zien bent binnen de Voetbal.nl kanalen. We hanteren drie termen: 

  • Normaal: Toont de naam en foto van het KNVB-lid
  • Beperkt: Toont alleen de naam van het KNVB-lid
  • Afgeschermd: Toont geen naam en foto van het KNVB-lid, maar alleen de term 'Afgeschermd' 

  Jouw mate van zichtbaarheid heeft invloed op bepaalde functies binnen Voetbal.nl. Zoals: 

  • Zichtbaarheid van statistieken. Als je jouw zichtbaarheid op 'Beperkt' of 'Normaal' hebt staan, wordt bij het maken van doelpunten jouw naam en eventueel ook jouw foto getoond.
  • Player of the Match verkiezing; wanneer je jouw zichtbaarheid op 'Beperkt' of 'Normaal' hebt staan, kunnen ploeggenoten en supporters een stem uitbrengen op jou als Player of the Match.
  • Selectie. Als je jouw zichtbaarheid op 'Beperkt' of 'Normaal' hebt staan, kunnen ploeggenoten en supporters jouw naam en eventueel foto terugvinden in het 'smoelenboek' van Voetbal.nl. 

  WAT MOET JE DOEN?

  Wil je ook zichtbaar zijn met jouw naam en eventueel spelerspasfoto binnen Ga naar de link en lees verder voor zichtbaarheid

   

  https://www.voetbal.nl/zichtbaarheid

   

  Pasfoto aanpassen van een senior lid

  HOE WIJZIG JE EEN FOTO IN DE VOETBAL.NL APP?

  Zodra je je pasfoto wil wijzigen, ga je in de Voetbal.nl app naar 'Instellingen' en daar kies je voor 'Mijn persoonsgegevens'. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Zo simpel is het eigenlijk. Echt belangrijk is wel, besef dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas. De scheidsrechter moet jou dus aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld

   

  Van een kind onder de 16

  https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000149837-persoonlijke-instellingen-wijzigen-van-kinderen-onder-16-jaar?_gl=1*12he0ta*_ga*MjczNDgzMTM4LjE2NjU5MTAzODM.*_ga_Q0HS29JQHJ*MTY5NDMzOTc5NC40LjAuMTY5NDMzOTc5NC4wLjAuMA.

  .

   Voor vragen stuur een mail naar ledenadministratie@vvdse.nl