• Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2019/2020

  Morgen, woensdag 26 juni 2019 is er vanaf 19.30 uur een inloopavond in de kantine waar u met vragen /opmerkingen terecht kunt. Een deel van het JC team zal hier aanwezig zijn en pogen op uw vragen / opmerkingen te reageren. Lukt dit niet direct morgen dan komt het JC team later op uw vraag / opmerking terug.

  U kunt ook schriftelijk reageren met een email naar jc-team@vvdse.nl

   

  Toelichting JO19/JO17:

  Voorlopige indeling. Spelers uit JO19-2 en JO17-2 kunnen het bij de coördinator aangeven indien ze in aanmerking willen komen voor de JO19-1 respectievelijk de JO17-1. De trainers van deze teams zullen in de voorbereiding kijken of zij deze spelers een kans kunnen/willen geven middels trainingen en wedstrijden. In principe blijven de spelers van JO19-2 en JO17-2 het gehele jaar in beeld voor een plaats in de JO19-1 en de JO17-1.

   

  Toelichting MO19/MO17:

  De teams van de MO19 en de MO17 vormen een selectie die op dit moment bestaat uit 26 meiden. Zij trainen op dinsdag en donderdag tegelijk en op hetzelfde veld. Op dinsdag trainen de teams met hun eigen trainer/coach en hun eigen team. Op donderdag trainen de meisjes als één groep onder leiding van de hoofdtrainer vrouwen, assistenten en speelsters van de vrouwenselectie.

   

  Uit de selectie van MO19 en MO17 wordt samen met de jonkies van de selectie dit seizoen een <21 elftal gevormd dat 1x in de maand met elkaar traint en/of wedstrijden speelt tegen uitdagende tegenstanders. Uit dit belofteteam worden weer speelsters geselecteerd en uitgenodigd om af en toe met vrouwen 1 mee te trainen. Alles vrijwillig natuurlijk.

  We blijven de komende tijd werven om de selectie MO17/MO19 in de breedte te versterken. Elke tip is welkom. Ook uitbreiding van de  technische staf van de teams (MO17 tot vrouwen 1) is en blijft een speerpunt.

   

  We beogen met dit plan een goede samenwerking tussen de meisjesteams en een goede wisselwerking van deze teams met- en doorstroming naar de vrouwenselectie te creëren. Het zal wellicht even duren om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen maar het is belangrijk dat dit snel gebeurd.

   

  Toelichting MO11

  In verband met het grote aantal speelsters dat zich heeft aangemeld wordt de indeling van deze leeftijdscategorie in augustus 2019 bekend gemaakt.

   

  Toelichting JO07

  Ook deze leeftijdscategorie wordt in augustus 2019 bekend gemaakt.

   

  Bekijk hier de voorlopige indeling